Fotoalbum

Kerstin visar förebilden till sin målning Bora Bora - Victoria och Daniels smekmånadsö---- akryl 2011

Vi som inte fick med våra målningar till Liljevalchs vårsalong 2011 fick göra ett nytt försök. Till Liljevalchs hade vi anmält fem stycken konstverk. Vi fick anmäla två var av dessa våra konstverk till Salon des Refusés (de refuserades salong; känt sedan 1800-talet som idé). Mina blev antagna. Så 399 konstnärers konstverk fanns sedan att beskåda i Båthall 1 på Djurgården under tiden 2011-07-01--10-02.

Jag ställde då ut
1. Målningen "Bora Bora" (som är en målad bild av den kärleksö där Victoria och Daniel fick ha sin smekmånad).
2. "Stjärna med stora drömmar". Det ska föreställa Greta Garbo i olika poser. Försökte mig på ett sådant just för att jag inte är duktig på porträtt-målning. Kul försök.

Någon har tagit en bild av mig på Salonen. Det är det fotot som jag nu lagt in här på hemsidan. Tidningen jag visar är där jag fann bilden av Bora Bora, som jag målade av.

Sten Flygare heter han som höll i evenmanget Salon des Refusés.


| Svar

Senaste kommentarer

21.12 | 09:12

Hej Renè!
Tack för din hälsning! Så roligt att du haft den målningsbilden på din dator under så många år. Det gläder mig!
Önskar dig EN GOD JUL!

20.12 | 14:54

Jeg har brugt en kopi af billedet som baggrund på min arbejdscomputer de sidste 7 år. Mange kursister har glædet sig over det smukke billede.
Tak for det!!

18.06 | 09:37

Hej Jan!

Tusen tack för din positiva kommentar. Roligt att du tycker om mina målningar. Och det var jätteroligt att träffa er igen, efter så många år. Kramar!

17.06 | 13:56

Hej Kerstin, har tittat på dina målningar och dom är underbara ! Kram från Jan